Healing

Behalve de energie die we als “stroom” kennen en de energie die we uit ons voedsel halen, is er ook de energie die we uit onze omgeving halen via ons energiesysteem. Je aura en chakra’s zijn hierbij betrokken.
De chakra’s zorgen voor de uitwisseling van energie tussen omgeving en lichaam. Ze zijn als het ware een brug tussen het stoffelijke en niet-stoffelijke. Elk chakra heeft zijn eigen specifieke psychologische functies.

Chakra’s kunnen geblokkeerd raken door bijvoorbeeld onplezierige ervaringen of belemmerende patronen waardoor er kans is op problemen. De aard van je probleem is vaak exact af te lezen aan je energiesysteem. Dit kan effect hebben op zowel je psychologisch als lichamelijk functioneren. Bij mensen die zich tijdens het opgroeien niet veilig hebben gevoeld, functioneert het stuitchakra dikwijls niet goed. Dit kan zich o.a. uiten in rusteloosheid, te licht of te zwaar zijn, het hebben van financiële problemen of weinig discipline hebben. Een ander voorbeeld is dat bij mensen die zich machteloos voelen of weinig eigenwaarde hebben, het zonnevlechtchakra vaak onvoldoende functioneert.

Als de chakra’s goed functioneren ben je fysiek, geestelijk, en emotioneel in balans. Door te werken aan jezelf, bijvoorbeeld door middel van psychotherapie (zie psychotherapie in menu werkwijze) en/of door te werken met energie (healing) kun je dit realiseren.

Ik voel of een chakra teveel of te weinig energie opneemt en waardoor dit komt. Door middel van healing en/of energieoefeningen kom je weer in balans. Dit is ook effectief als je onvoldoende geaard bent en/of niet goed bij jezelf kunt blijven.
Lichamelijke klachten behandel ik ook energetisch op de plek zelf. Dit werkt verlichtend en helend. Verder bespreken we energie-oefeningen die je thuis kunt doen.

Healing en Therapie Groningen | juul@healing-en-therapie.nl | 06 29 568 663