top of page
juul van de veen healing en therapie gro
juul-van-de-veen-healing-en-therapie-gro

Mijn naam is Juul van der Veen (1969). Ik heb jaren als onderzoeker aan de universiteit en als projectmanager in het bedrijfsleven gewerkt. Doordat ik op een gegeven moment gezondheidsproblemen kreeg, ben ik er toe gekomen om op het gebied van werk datgene te doen wat het dichtst bij me ligt en waar mijn hart ligt. Sinds 2006 werk ik als psycho-energetisch therapeut in mijn eigen praktijk. Het gedrag en de beweegredenen van mensen hebben me altijd geboeid. Het direct samenwerken met de cliënt en hem/haar verder helpen, vind ik elke keer weer bijzonder.

Ik heb veel workshops en cursussen gevolgd die hebben bijgedragen aan mijn professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In 2008 heb ik de HBO-opleiding Polyenergetische Therapie afgerond. Sinds 2013 geef ik zelf trainingen in Bewustzijnsgroei en Intuïtieve ontwikkeling.

Professionaliteit, openheid en plezier zijn mijn sleutelwoorden voor de therapie. Ik merk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen om op een ontspannen manier aan zichzelf te werken.

Je kunt me ook vinden op LinkedIn
 

bottom of page