top of page

Training Bewustzijnsgroei en Intuïtieve Ontwikkeling

- Beter vertrouwen op je gevoel en luisteren naar je innerlijk weten -

Data  -  Groningen  -  Edanz
(Op dit moment zijn er geen trainingen gepland)

We werken met de 13 chakra’s, de aquariuschakra’s. Door de ontwikkeling hiervan kan de mens de goddelijke energie in de materie (het lichaam) brengen. Je bewustzijn en intuïtie groeit en je ervaart je (creatie)kracht. De training bestaat uit meditaties, visualisaties, oefeningen en theorie. Het is een heel praktische training waarin geoefend wordt in groepjes om je intuïtie te trainen. Je krijg in een veilige omgeving feedback op je waarnemingen zodat je hier direct van kunt leren.

De training werd door eerdere deelnemers als heel waardevol, effectief en plezierig ervaren. Ze gaven o.a. aan dat het vertrouwen in hun intuïtie aanzienlijk was vergroot en hun intuïtie meer in het dagelijks leven te gebruiken.

Hieronder vind je meer informatie over de inhoud van de training, de vorm, het resultaat, gegevens , begeleiding en mogelijkheid tot opgeven voor de training.

inhoud training
vorm training

INHOUD TRAINING

Training Bewustzijnsgroei en Intuïtieve Ontwikkeling

Liefde en eenheid

Je verbinden met je ware zelf en met anderen om je heen.

Werken met de energieën die tot jouw beschikking staan.
Je bewustzijn en je intuïtie te ve
rgroten.

Bewustzijnsgroei en intuïtieve ontwikkeling hangen sterk met elkaar samen. Het versterkt je innerlijk weten en brengt je in contact met wie je in essentie bent. Met behulp van je innerlijke weten krijg je meer inzicht in je emoties en denken. Zo krijg je een betere afstemming op je handelen. Het helpt je in contact te komen met de diepere bedoeling van jouw leven en mee te gaan bewegen in de stroom van het leven.

Het werken met de chakra’s zal in deze training centraal staan. Chakra’s zijn niet-stoffelijke energiecentra in je lichaam. Ze worden ook wel bewustzijnscentra genoemd die elk verschillende aspecten van het eigen bewustzijn stimuleren, bijvoorbeeld zelfacceptatie, daadkracht, overgave, vertrouwen etc. Als chakra’s onvoldoende doorstromen is dit van invloed op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.


In de meeste literatuur worden zeven hoofdchakra’s besproken. Echter, eind jaren negentig kreeg de mens er zes chakra’s bij. Deze worden ook wel de aquariuschakra’s genoemd vanwege de overgang van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk in 2012. Door middel van de aquariuschakra’s kan de mens de wetten van het hogere Zijn van de schepping, de wetten van Liefde en Eenheid, begrijpen en integreren. Dit betekent dat de mens de goddelijke energie in de materie (het lichaam) kan brengen en het leven om hem heen kan aanraken en transformeren.

resultaat training

VORM VAN DE TRAINING

De training zal bestaan uit meditaties, visualisaties, oefeningen en theorie.  Er worden praktische oefeningen gedaan in groepjes om je intuïtie te trainen.  Verder zul je o.a. kennis maken met een transformatiemethode die werkt met de chakra’s. Je ontvangt een reader en verschillende audio-opnames.

training gegevens

Door het verder openen van je chakra’s zal je bewustzijn groeien. Ook zal je intuïtie vergroten. Je leert beter te vertrouwen op je gevoel en te luisteren naar je hart (innerlijke weten) en je lichaam. Al met al kom je steviger, liefdevoller en meer vitaal in het leven te staan en zal je meer toegang hebben tot het eenheidsbewustzijn. Doordat we ons tijdens de bijeenkomsten met onszelf en elkaar zullen verbinden, kunnen krachtige transformaties plaatsvinden op het gebied van fysieke, emotionele, spirituele en/of mentale blokkades.

De training werd door eerdere deelnemers als heel waardevol, effectief en plezierig ervaren. Ook zijn deelnemers als gevolg van de training meer gaan doen wat ze vaak al heel lang wilden of werden hun mogelijkheden duidelijker. Wil je ervaringen lezen van eerdere trainingdeelnemers, klik dan hier op: ERVARINGEN.

begeleiding

TRAINING GEGEVENS


Data - Op dit moment zijn geen trainingen gepland
Tijd 19.30 – 22.00 uur
Locatie Groningen, in Edanz aan de van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen
Kosten 300 euro (inclusief 21% btw)
Aantal cursisten 10 tot 14 personen

BEGELEIDING

De training wordt gegeven door Juul van der Veen. Juul is sinds 2006 werkzaam als psycho-energetisch therapeut in haar eigen praktijk Healing en Therapie. Een belangrijke missie van Juul is mensen te begeleiden in bewustwording en het toelaten van het ware zelf. In 2013 is ze gestart met het geven van bijeenkomsten die daartoe bijdragen.

opgave

INFORMATIE EN OPGAVE


Je bent van harte welkom op deze training.

Voel voor jezelf of je erbij wilt zijn.

Voor meer informatie kun je bellen met Juul, Tel. 06-29568663.
Opgeven kan telefonisch of per e-mail: juul@healing-en-therapie.nl

 

bottom of page