top of page

ERVARINGEN

VAN

TRAININGSDEELNEMERS

Hieronder kun je een aantal ervaringen lezen van deelnemers aan de training : Bewustzijnsgroei en Intuïtieve Ontwikkeling.

“Heel erg bedankt voor de cursus van de afgelopen weken. Ik heb er veel van geleerd en weet nu dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen en dat ik naar signalen mag luisteren die daar aanwijzingen voor geven. Heel bijzonder om dat te ervaren. De meditaties zal ik nog regelmatig gebruiken en extra aandacht besteden aan de chakra’s die dat nodig hebben. Ik merk de laatste weken al een behoorlijke vooruitgang qua energie-niveau en zin om dingen aan te pakken. Nogmaals dank!”

“Voor mij was de training ‘life- changing’, het heeft me meer vertrouwen in mijn intuïtie gegeven en mijn hart geopend. Tijdens de training hing er een mooie en veilige sfeer. Met leuke (soms spannende) oefeningen, fijne meditaties en theorie. De reader van de training pak ik er nog geregeld bij als naslagwerk en ook de meditaties die je als audio mee krijgt luister ik nog vaak”.

“Ik zal de training aan anderen aanraden vanwege de manier waarop jij de training geeft en je combinatie van presentaties/meditaties/oefenen. De veiligheid die je daarin biedt. Verder heb ik ervaren dat ik veel heb ervaren, dat gun ik een ander ook. Ik ben erg blij dat ik meegedaan heb. Heb veel met fijne mensen kunnen oefenen, merk dat er een proces in gang gezet (of voortgezet) is”.

“Het vertrouwen in mijn intuïtie is enorm gegroeid, waar ik ontzettend blij mee ben. Daar kwam ik voor. Daarnaast ben me nog bewuster geworden van wie ik in wezen ben. Het oefenen vond ik heel erg leuk en boeiend, spannend in het begin en geweldig om te ervaren dat wat je doet, klopt. Enorm leerzaam en eigenlijk hoe eenvoudig kan het zijn. Maar ik ben me er wel degelijk van bewust, oefening baart kunst!!De verschillende meditaties vond ik erg fijn. Juul zette af en toe zo de kwetsbare mens neer, dat voelde zo EEN! Dat vind ik een grote kracht als je een training gaat leiden. In totaal was het een groot feest!!! Waarvoor dank!!”

“Ik ging naar de training met de intentie, om meer te vertrouwen op mijn intuïtie en mijn innerlijke leiding als het gaat om wat ik mag zien/ontvangen als ik werk met een ander. En dat is gelukt. Daarnaast ervaar ik meer verbinding en overgave aan mijzelf. Mijn hartchakra is nog meer opengegaan. En ik ben ook blij met de ontvangen tools en meditaties zodat ik zelf verder kan oefenen. Juul, je bent warm, eerlijk en authentiek. Je bent in staat een veiligheid in de groep te creëren waarin alles mag ontstaan en zijn. En je aanvulling in je sterke aanvoelingsvermogen is ook een prachtig middel om de deelnemers meer vertrouwen te geven. Je hebt een unieke, afwisselende en hele leuke training neergezet. Ik vond het leerzaam, warm en gezellig met elkaar. Mijn complimenten”.

“Ik heb een groter hart gekregen, ik voel mijn hart warm zijn. Ook voel ik mij meer één als mens en niet meer als moeder-vrouw-dochter-vriendin-collega etc. Je bent duidelijk en geeft de groep een veilig gevoel. Iedereen mag zijn zo als hij is, niets is raar en vreemd. Je bent goed te volgen en duidelijk in uitleg van opdrachten. Je hebt mensen doen inzien en laten voelen dat iedereen intuïtief is maar dat vertrouwen in je zelf (je Bron) daarbij belangrijk is”.

“De training heeft me laten zien dat ook ik intuïtie heb…! En dat ik daar best op mag vertrouwen. Ook heeft de cursus me er aan herinnerd hoe belangrijk het voor me is om meer bezig te zijn met mijn bewustzijnsgroei. Dat het goed voor me is en ik er van leer! En dat er veel fijne mensen zijn waar je dit alles mee kunt delen Juul, ik heb gezien dat je er veel plezier in had! Ook vond ik dat je goed schakelde tussen de inhoud en alles wat er gebeurde en dan ook nog scherp lette op het programma (komt alle inhoud wel aan bod, hoe zit het met de tijd etc.). Ook had ik het gevoel dat je oog had voor iedereen in de groep en dat je zelf meedeed, dus echt met ons was, vond ik ook erg fijn”

“Ik voelde me in het begin erg onzeker over mijn intuïtie. De eerste les durfde ik het ook niet binnen te laten komen en daarom gebeurde dit dus ook niet. Naarmate de training vorderde lukte mij dit steeds beter en heb ik ook bijzondere dingen gevoeld en gezien. Ik vond het een fijne training. Ik voel me erg op mijn gemak bij Juul en daardoor was ik erg ontspannen. Ik vind dat ze ontzettend veel rust uitdraagt. Je hebt erg veel kennis van zaken die ik erg interessant vind en waar ik in de toekomst graag meer over wil leren”.

“Ik vond het heel erg fijn en ik ga de avonden missen. Nooit eerder iets gehad waar ik ’s avonds na mijn werk zo graag naartoe ging. Juist de combinatie van de onderdelen zoals je gedaan hebt vond ik aanvullend aan elkaar en daarbij jouw begeleiding met humor en aandacht voor iedereen en de verhalen die er waren. Ik ben me meer gaan uiten, achteraf dan denkend: ‘was ik dat???’. Dit komt naar voren in het mijzelf laten zien, waar geloof ik in, wat vind ik belangrijk maar ook in werkgerelateerde situaties. Verder word ik mij steeds bewuster van energie om mij heen. De trainingbegeleiding door Juul was erg fijn. Warm, helder, humor, veilig, veel kennis en ervaring, oprechte aandacht”.

“Een heel mooie en fijne training waar ik op persoonlijk vlak qua innerlijke ontwikkeling maar ook persoonlijke rust heel veel aan heb gehad. Wat mij betreft mocht deze maandag vast op de agenda blijven staan. Juul je bent een geweldig mens en niemand had het beter kunnen doen, met jouw bezieling, rust en wijsheid! Alles was in balans!”

“Door de cursus voel ik me steviger. Ik heb ontdekt dat ik mijn intuïtie met name in mijn lichaam voel, ik zie verder niets. Ik vond het heel fijn om in een groep te zijn waar iedereen hier open voor staat en de warmte en betrokkenheid heb ik als heel plezierig ervaren”.

“Heel erg bedankt voor de training van de afgelopen weken. Ik heb er veel van geleerd en weet nu dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen en dat ik naar signalen mag luisteren die daar aanwijzingen voor geven. Heel bijzonder om dat te ervaren. De meditaties zal ik nog regelmatig gebruiken en extra aandacht besteden aan de chakra’s die dat nodig hebben. Ik merk de laatste weken al een behoorlijke vooruitgang qua energie-niveau en zin om dingen aan te pakken. Nogmaals dank”!

“Ik vind dat er heel veel gebeurd is. Het werken met de transformatiesymbolen werkt echt. Ik vond het zo verbazend. En ik heb geleerd dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel. Ook uit het contact met anderen heb ik heel veel gehaald”.

“Alles alleen maar positief eigenlijk. Ik luister nu alleen nog maar naar mezelf, m’n eigen gevoel i.p.v. wat anderen me zeggen. Dit werkt zo prettig, ik voel me zekerder en krachtiger”.

“Ik heb er elke week van genoten!. Tijdens het oefenen stond ik telkens weer van mezelf te kijken hoe vrij ik me voelde om helemaal in de intuïtïtie-oefeningen op te gaan. Een jaar geleden had ik niet geloofd dat ik zo mezelf kon zijn in een groep en mensen ook nog eens zou toelaten in mijn “personal space” zonder dat ik dat vervelend zou vinden, sterker nog ik vond het fijn!”

“De meditaties heb ik als zeer prettig ervaren. Zeker hebben de meditaties met transformaties een diepe indruk op mij achtergelaten. Dat zoiets machtigs zich in mij bevindt, heeft mijn kijk op het leven veranderd. De energie die ik voelde was helend en gaf me het gevoel dat ik op het goede pad was. Juul, je bent heel wijs, weet zoveel, je wilt zo graag alles delen, dit is erg inspirerend!”

“Ik kom langzamerhand steeds dichter bij mezelf. Ik mag vertrouwen op wat ik zie en voel en ik voel me minder onzeker in zijn. Het gevoel van eenheid heb ik echt gevoeld tijdens de cursus. Wat een inzicht, we zijn 1 ….!!!!!”

“Ik ben rustiger geworden in het hoofd. De meditaties geven me ontspanning. Opvallend is dat de mensen om me heen vriendelijker zijn. Mijn hart is opener!”

“Ik vond het echt geweldig! Ik kwam na elke bijeenkomst weer thuis met een hoop inspiratie en energie. De trainingbegeleiding door Juul was boeiend en met humor!”

“Ik heb meer over mezelf geleerd. Ik ben mezelf beter gaan begrijpen waardoor ik meer van mezelf ben gaan houden. Ik voel me sterker en ben steeds meer mezelf waar ik ook ben. Dat is voor mensen om me heen soms even een verandering maar voor mezelf is het een verademing.”

“Ik heb me enorm welkom gevoeld. Je zette een sfeer neer waarin iedereen zichzelf kon zijn en op zichzelf mocht vertrouwen. Ook heb ik genoten van je humor!”

“Wat leuk alweer de derde training die je gaat geven, echt fantastisch! Zelf heb ik er enorm veel aan gehad en is het voor mij echt een zetje geweest om voor mezelf te beginnen en meer vertrouwen te hebben in mijn intuïtie.”

“Heb nog steeds warme gevoelens bij de cursus gedachte. Zou hem zo veer doen. Merk wel dat ik er nu niet meer zoveel mee bezig ben en dat is erg jammer”.

“Ik zal de training aan anderen aanraden vanwege de manier waarop jij de training geeft en je combinatie van presentaties/meditaties/oefenen. Verder heb ik ervaren dat ik veel heb ervaren, dat gun ik een ander ook. Ik ben erg blij dat ik meegedaan heb. Heb veel met fijne mensen kunnen oefenen, merk dat er een proces in gang gezet (of voortgezet) is”.

“Hoewel ik het oefenen elke keer weer spannend vond, heeft de training me laten zien dat ook ik intuïtie heb…! En dat ik daar best op mag vertrouwen. Ook heeft de training me er aan herinnerd hoe belangrijk het voor me is om meer bezig te zijn met mijn bewustzijnsgroei. Dat het goed voor me is en ik er van leer! En dat er veel fijne mensen zijn waar je dit alles mee kunt delen”.

Het was een fijne ontwikkeling in een vertrouwde sfeer. Heel mooi hoe dat ontstaat in een betrekkelijk korte tijd. Mijn intuïtie is sterker geworden en ik vertrouw daar nu ook op. Juul, bedankt voor de fijne, open en lichte energie die je meebrengt!”

“Ik was super nieuwsgierig want het was allemaal nieuw voor mij. Ik vond het heel interessant. Ik was heel bang om het ten aanzien van intuïtie niet te kunnen maar ik heb veel vertrouwen gekregen. Ik voelde me heel veilig in de groep. Mijn hart voelt nu open en groot en ik merk ook dat mensen positiever op me reageren”.
 

bottom of page