Op deze pagina worden ervaringen met mijn praktijk beschreven.

Wil je je ervaring ook met anderen delen? Je reactie is van harte welkom!

E-mail je reactie naar juul@healing-en-therapie.nl

06 Oct 2019

" Het gaat na het laatste consult erg goed. Ik ben geland, vermoedelijk bij mezelf. Ik ervaar een kracht en rust die als een vloeibaar goed zich uitspreidt, ook buiten mezelf. De bijtende eenzaamheid is verdwenen. Het is nieuw, en toch bekend. Ik durf er nog niet zo goed op te rekenen dat het zo blijft, maar dat geeft niet. Dit moet je weten, want je hebt me enorm geholpen om daar te komen. Dank je wel." - Alain  (7 oktober 2019)

24 Jul 2019

" Het gaat goed met me. Ik merk dat vooral omdat het intens verdrietige en eenzame gevoel dat ik vaak had, weg is, wat heel fijn is en waar ik je heel dankbaar voor ben!" - Rineke  (25 juli 2019)

28 Apr 2019

" Een collega van mij adviseerde me eens naar Juul toe te gaan. Ik had de website gelezen en ik dacht in eerste instantie misschien wel een beetje zweverig. Maar m'n collega was zo enthousiast dat ik dacht, ik ga het gewoon bekijken. Van zweverigheid is echt helemaal niets te bekennen. Het is down to earth, heel simpel. Ik was snel uit het lood en had dan het gevoel dat ik door de bodem zakte. Mijn man en ik kwamen regelmatig in onmacht situaties. Juul wist echt heel snel tot de kern te komen van waar ik mee struggelde. En met eenvoudige oefeningen hebben we echt een bijzonder resultaat bereikt in een aantal sessies. Ik voel me nu stabieler. Helemaal niet veel, maar ongelooflijk wat er in zo'n korte tijd tot stand kan komen.  Ook heel bijzonder hoe dit doorwerkt op alle fronten. M'n werk gaat nu supergoed. Juul bedankt!" - Jozefien  (29 april 2019)

18 Mar 2019

"Door jouw therapie heb ik een stuk leven achter me kunnen laten wat belangrijk was een plek te geven. Het heeft mij dat stukje balans gegeven waarom ik gevraagd had.  Ik kan weer opnieuw leven. Ik heb een stuk rust gekregen en een stuk inzicht in mezelf. Door de  energiebehandelingen en de srt heb ik mezelf beter leren kennen waardoor ik nu anders naar mezelf kijk. En misschien wist ik niet eens wie ikzelf was. Ik voel me nu vrijer en bewuster. Het heeft mijn leven zeker veranderd en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Je bent een prachtig mooi mens. Je straalt veel rust en zoveel kracht uit."  - Danie  (19 maart 2019)

22 Jan 2019

" Toen ik de eerste keer bij jou kwam zat ik behoorlijk in de put. Ik kon niet meer praten, was behoorlijk dichtgeklapt. Ik wilde weer lekker leven en tevreden met mezelf zijn. Ik wilde meer opkomen voor mezelf, m'n grenzen aangeven en om kunnen gaan met kritiek. Je had door wat voor mij werkte. We hebben het probleem gevisualiseerd met stenen. Dat doe ik nu ook steeds als ik iets heb. Je hebt me aan het praten gekregen waardoor ik me uiteindelijk weer beter voelde. Je bent heel rustig en prettig. Doordat ik nu zelf ook bezig bent met NLP en hypnotherapie besef ik extra dat je echt heel goed bent!! Heel erg bedankt Juul! Ik ben een stuk sterker geworden." - Marjanne  (23 januari 2019)

18 Nov 2018

"Als ik in een moeilijke situatie kwam, zakte het in m'n benen. Ik voelde me een kleine jongen, heel onzeker en bang hoe ik overkwam. Ik had constant spanning in m'n lichaam en wilde overal wel voor weg vluchten.  Belangrijke zaken in ons bedrijf liet ik allemaal over aan mijn vrouw wat voor haar ook niet echt fijn was. Ik had eerder hypnose gedaan, maar dat werkte niet.
Door de SRT voelde ik me een stuk zekerder. Daarna hebben we twee EMDR behandelingen gedaan op heel praktische situaties. En met name daardoor gaat het nu heel goed. Ik heb veel meer rust en zelfvertrouwen en pak de kinderen nu ook aan als dat nodig is. 
Alles voelt goed nu. Juul, enorm bedankt!" - Gerrit (19 november 2018)

27 Sep 2018

Ik had veel angsten en vaak hoofdpijn. Ook piekerde ik over de pieptoon die ik steeds hoorde. Ik had het gevoel dat er 'iets' was en dat frustreerde me enorm. Naar anderen toe kom ik heel vrolijk over, maar ik was een kei in doemdenken. Ik hield mezelf tegen. Ik wist dat ik het kon, want tijdens een half jaar Australië heb ik me heel goed gevoeld. Nu had ik echter hulp nodig om te aarden en weer bij mezelf te komen. Toen ik was uitgevallen op m'n werk vanwege een burn-out zocht ik hulp.
We hebben verschillende dingen gedaan waardoor ik me echt sterker voel, minder angsten en ik ben veel minder in de mineur. Ik weet nu wat ik wanneer kan toepassen. Algeheel heb ik veel meer vertrouwen.
ik vond de therapie heel prettig, licht en met humor. Ik heb het gevoel dat Juul echt boven krijgt waar het in de kern om gaat. Ook vond ik het fijn dat bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit ruimte kreeg." - Fransje (28 september 2018)

09 Jun 2018

"Ik voelde nog steeds veel verdriet van het verlies van mijn moeder en zus. Het sleet niet hoewel ze inmiddels 4 en 2,5 jaren geleden gestorven zijn. Ook was ik continue kwaad, voor mijn omgeving niet echt te genieten. Ik ben een binnenvetter. Ik kwam bij Juul omdat ik minder wilde piekeren en de mooie dingen weer wilde zien. Ook hoopte ik dat het beter zou gaan met mijn fysieke problemen, ik heb hartproblemen waardoor ik tijdelijk minder werkte. We hebben hypnotherapie en EMDR gedaan en ik heb tools gekregen die ik direct kon toepassen. Ik droeg nog veel bij me van het pestverleden wat veel onmacht gaf. Ik heb nu  veel meer rust en kan daadwerkelijk meer genieten. Ik heb nauwelijks nog last van opvlammingen van boosheid. Ik had niet verwacht dat ik me zo snel zoveel relaxter zou voelen."  - Dick (10 juli 2018)

02 Apr 2018

"Ik kwam bij Juul omdat ik eigenlijk niet beter weet dan mijzelf continue af te stemmen op mijn omgeving. Ik stond niet dicht bij mezelf en herkende ook de signalen van mijn lichaam niet. Ik voelde me niet lekker in mijn vel, maar wist niet waardoor. Juul gaf mij handvatten om mijn eigen zelf meer te laten spreken. Tijdens de sessies deden we prettige oefeningen die ik nu thuis voortzet. Ik sta weer dichter in contact met mijzelf. Bedankt daarvoor Juul!"  -  Tamara (3 april 2018)

26 Feb 2018

Door een traumatische gebeurtenis had ik last van angsten. Hiervoor heb ik EMDR therapie gehad. Ik kreeg inzicht in mijzelf waardoor ik besefte dat de angst eigenlijk verdriet was, die ik had weggestopt. Na EMDR heb ik praktische opdrachten meegekregen die mij helpen voelen en ontspannen. Leren niet tegen gevoelens te vechten of weglopen. Dit heeft me geholpen mezelf beter te leren kennen en te begrijpen. Wat ik fijn vond aan Juul is dat ze met haar intuïtie, positiviteit, humor en aandacht met je aan de slag gaat. Dat maakt de stap voor hulp een stuk minder eng. Bedankt Juul!  -  Groet, Annette (27 febr 2018)

09 Jan 2018

"Ik heb het gevoel dat door de SRT dingen gemakkelijker gaan. Alsof het oude energetisch minder of niet meer aan me trekt...ik kan makkelijker accepteren wat er is...er is een last van mijn schouders. Ik voel me lichter."  -  Lieve groet, Baukje (10 januari 2018)

23 Nov 2017

"In een paar woorden is het lastig te omschrijven wat ik aan de sessie met Juul heb gehad, want ik heb er zo enorm veel aan gehad. Ik lach weer, heb meer rust, meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde en leef dichter bij wie ik echt ben. Ik ben weer gelukkig. Voordat ik bij Juul kwam was ik erg ongelukkig in alle opzichten van mijn leven. Ik kon bij het lijstje met voorbeelden op de pagina “voor wie” bij de meeste een vinkje zetten. Na lang wikken en wegen heb ik contact opgenomen. Iets wat ik al veel eerder had moeten doen, want al na 1 ontmoeting voelde ik alsof een last van mijn schouders was verdwenen. Juul helpt op een laagdrempelige manier en geeft praktische tips die gemakkelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse leven. Het vragen om hulp aan een ander toen ik er zelf niet meer uitkwam was enorm eng, maar wel een van de beste beslissingen ooit. Ik gun dit iedereen!"  -  Groet Hanna (24 november 2017)

01 Aug 2017

"Al een tijdje liep ik rond met een bepaalde onzekerheid. Onzeker over mezelf, onzeker over bepaalde keuzes die ik moest maken, en had last van lichaamsklachten (vooral lage rugpijn en buikpijn). Toen besloot ik een afspraak te maken bij Juul. Ze heeft mij enorm geholpen door mijn energie in balans te brengen, en heeft mij doen inzien in waar die onzekerheid nu echt vandaan kwam. Door beter naar mijn gevoel te luisteren zijn ook mijn lichaamsklachten verdwenen. Ik heb van Juul geleerd om nog meer mijn gevoel te durven volgen en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.  -  Jade (2 augustus 2017)

20 Jul 2017

"Vorig jaar zijn mijn man en ik (ieder apart) gestart bij Juul. Ieder met onze eigen bagage en het gevoel dat we uit elkaar aan het groeien waren. Tijden de sessies met Juul heb ik heel veel gevoelens doorlopen van boosheid, verdriet tot geluk. Ik ben mijn leven steeds meer gaan waarderen en heb alle oude ballast (door emdr en srt) kunnen verwerken, die eigenlijk voor de ruzies in ons huwelijk zorgden. Gevoelens van vroeger die ik op mijn man projecteerde. Ook heb ik door de sessies meer inzicht gekregen in hoe ik mij bij mijn eigen gevoelens kan houden en die de ruimte moet geven om er puur en alleen maar te zijn. Tot slot heb ik meer begrip gekregen voor mijn man en zijn we weer steeds meer naar elkaar toe aan het groeien. Mijn (gevoels)leven is veel rustiger geworden en ik kan beter omgaan met boosheid en irritatie. Juul vanuit de bodem van mijn hart duizend maal dank, want met jouw hulp is mijn leven en dat van mijn gezin veranderd." - Anoniem (21 juli 2017)

27 Jun 2017

"Ik ben vorig jaar een paar keer op consult geweest na deelname aan de intuïtietraining. De healingsessies hebben me erg goed gedaan, want ik geen last meer van mijn onderrug (na 18 jaar rugpijn). Verder voel ik me steviger en goed geaard." - Berdien (28 juni 2017)

06 Apr 2017

"Ik wilde graag bij mezelf blijven ongeacht de stroom van een ander en blij zijn met wat ik doe. Als teamleider had ik veel last van een medewerker die erg negatief was en vertikte te doen wat hij moest doen. Ik voelde veel onmacht en kon het niet loslaten. Hij lag ‘s nachts nog bij mij in bed (figuurlijk), tussen mij en mijn vrouw. Na 2 sessies voelde ik me nu veel rustiger. We hebben emdr en healing gedaan. De collega houd me niet meer zo bezig. Ik kom vrolijker thuis en weet medewerkers ook aan te spreken. Verder is mijn enorme verantwoordelijkheidsgevoel meer in balans. Ik kan nu eenmaal niet alles. Ik was een beetje sceptisch maar stond wel open voor de behandelwijze. Ik vond het heel bijzonder en effectief!"  -  Marc (7 april 2017)

23 Jan 2017

"Ik zocht hulp vanwege huwelijksproblemen. We leefden langs elkaar heen en mijn man miste intimiteit en passie. Ik kon hier nooit echt van genieten. Ik was opgevoed met het idee “seks is vies”. Verder had ik fysieke problemen waardoor ik al jaren niet meer kon sporten. Bij Juul leerde ik om naar m’n gevoel te gaan en dit ook bespreekbaar te maken. Dat ik het niet hoefde te begrijpen vond ik al heel fijn. Gelukkig hadden mijn man en ik wel de bereidheid om er samen uit te komen. We hebben veel gepraat ondanks dat we allebei geen praters zijn en afspraken gemaakt. Ik ben heel blij met het resultaat. Het gaat veel beter met de relatie. De seksualiteit gaat beter. Ik geniet er meer van. Verder ben ik rustiger in mijn hoofd en slaap ik beter. Ook fysiek heb ik niet veel pijn meer gehad. Het waren altijd heel fijne, interessante sessies bij Juul. We hebben verschillende behandelingen gedaan, m.n. healing en ik kreeg elke keer opdrachten mee."  -  Armanda (24 januari 2017)

30 Nov 2016

"In augustus 2016 ben ik bij Juul van der Veen gekomen. Ik was op dat moment sinds een jaar gescheiden na een huwelijk van meer dan 30 jaar en de verwerking daarvan was moeilijk. Ik was angstig, nerveus, boos en verdrietig en zat eigenlijk compleet ‘vast’. Had totaal geen levenslust. Mijn terneergeslagen stemming en levenshouding had uiteraard ook effect op mijn werk. Maar ik had geen keus; ik moest door. Mijn werkgever zag ook hoe ik worstelde en bood mij toen een coachingstraject aan. Ik mocht zelf kijken welke coach het best bij mij paste. Een geweldig aanbod natuurlijk dat ik met beide handen aangreep. Via een kennis kwam ik toen in contact met Juul en het klikte meteen. We gingen aan het werk om ‘de zwaarte’, de angsten en blokkeringen bij mij op te heffen. En dat hielp. Iedere keer als ik bij haar vandaan kwam was de lucht weer iets blauwer en scheen de zon iets helderder bij wijze van spreken. Ik voelde me sterker worden en meer ‘heel’. Juul werkt op een manier dat ze goed kijkt (en voelt) hoe je als mens als geheel functioneert en pakt een probleem bij de wortel aan. Het idee is dat als je je eigen totaalbalans weer herstelt dat dan ook doorwerkt op andere gebieden, dus ook op werk. En dat klopt: op mijn werk ben ik nu veel rustiger, minder snel uit balans, kan ik beter relativeren en kan ik meer aan. Bovenal is het plezier dat ik in mijn werk had (en ook steeds wel heb gehouden) weer op optimaal niveau terug. Heel fijn voor mijn werkgever natuurlijk! Heel veel dank Juul! Zeer aan te raden!"  -  Groet, Helen (12december 2016)

07 May 2016

"Ik kwam bij Juul omdat ik zicht wilde krijgen op mijn gevoel van onmacht. Hoe ik me nu voel is een totale ommekeer. Ik ben veel rustiger en zit niet meer zo in m’n hoofd. Ik zit er niet meer bovenop en kan de dingen meer laten, zonder er bedenkingen bij te hebben. Voor iedereen is dat fijn. Ik heb meer energie en voel me vrij. Met m’n darmen gaat het ook veel beter, terwijl ik sinds ik me kan herinneren last van obstipatie had (ik ga nu elke dag naar het toilet). Met Juul voelde het vertrouwd, open en eerlijk zonder oordelen."  -  Elizabeth (8 mei 2016)

20 Feb 2016

Vorig jaar ben ik bij je gekomen met een megazak vol verdriet. Je vroeg aan mij; wat is je hulpvraag? En ik kon het niet anders omschrijven dan; ik wil niet van mijn blokje vallen….als ik nu niets ga doen dan gaat dat gebeuren en dat wil ik niet. Healing …. Ik stond er open voor, als het mij maar zou helpen.. En ja het is goed om te ervaren dat ontspanning en loslaten een rustiger gevoel teweeg brengen…het blijft oefenen ..om bewust voor ontspanning te kiezen en niet door te blijven rennen… En ja, verdriet kan je niet wegnemen, dat moet ook niet, maar ik kan er nu wel beter mee dealen. Mbv EMDR kon ik het toelaten en het gevoel draagbaarder maken. Daarna nog SRT gedaan, geen idee wat dit teweeg kon brengen..maar ervaar dat ik beter het gevoel van het moment kan toelaten en dat je het dan beter accepteert en het eerder met rust kan laten…bijzonder hoe dingen uit het verleden onbewust invloed hebben op je functioneren… Kortom; heb het als bijzonder efficient ervaren..geen loos “gelul” in de ruimte. Jouw open betrokken houding heeft hier zeker in bijgedragen. Goed om te ervaren dat wat op bepaalde vlakken best “zweverig” voor mij was, te ervaren als functioneel….alles kunnen we niet begrijpen, hoeft ook niet..als het maar helpt. Dat is mijn instelling. Bijzonder om van jouw te horen hoe jij dingen van mij ervaart en dat dit klopt zonder dat ik het van te voren uitgesproken heb..
Juul je hebt me mede geholpen om het leven te nemen zoals het is en dat je zelf verantwoordelijk bent hoe je met de dingen om kunt gaan. Ik kan nu zeggen: ik val niet meer mijn blokje…bedankt. Met groet, Heleen
(21 februari 2016)

07 Feb 2016

Ik heb het als heel fijn ervaren en het heeft me veel verlichting gegeven. Ik wilde me vrij voelen, contact met mezelf, liefde voor mezelf, meer lak aan anderen, bij mezelf blijven en mezelf zijn. Ik heb hierin een flinke stap gemaakt en nu ook keuzes gemaakt die bij me passen op het gebied van werk en relaties. Toen ik bij je kwam voelde ik me heel ongelukkig. Ik voelde dat ik alles wat ik dacht of zei bij je kwijt kon en ik voelde me serieus genomen. Je deed hier ook iets mee. Nu weet en voel ik dat ik die keuzes mag en kan maken. Ik zal het vast nog wel weer tegenkomen, en het dan spannend vinden, maar ik weet nu hoe ik ermee om kan gaan. Het voelt solide. Ik kwam met een klacht en die heb ik nu omgezet in een basis waarmee ik heel veel dingen kan opvangen. Meer veerkracht. Het voelt echt als een oplossing, een mindset waar ik steeds naar terug kan. Je hebt me heel goed geholpen. Dankjewel!! Lieke (8 februari 2016)

10 Nov 2015

De reden dat ik bij je kwam, was dat ik veel pijn had van m’n schouders en nek. Ik wist dat dit met gespannen spieren te maken had door zorgen en stress. Dank je wel! Je hebt me heel goed geholpen met alles. De lading is af van een aantal dingen zodat ik er veel beter mee kan omgaan. Dit heeft een goed effect op mijn spieren en ik slaap weer heerlijk! Verder vond ik het ook heel prettig dat mijn intuïtie en spiritualiteit er als vanzelfsprekend kon zijn. - Sannie (11 november 2015)

09 Sep 2015

Mijn hele leven voelde ik me eigenlijk alleen en misplaatst, terwijl ik daar naar mijn idee geen reden toe had. Ook de doodgeboorte van mijn oudste zoon droeg ik als een zware last en voelde me vaak neerslachtig en negatief. In diezelfde periode dat ik bij Juul in de praktijk kwam, kwam ik ook thuis te zitten met een burn-out, ik was op.
De eerste ontmoeting met Juul was warm en ik voelde me meteen op mijn gemak. Juul voelde me goed aan tijdens de healing, wat mij ontzettend veel vertrouwen gaf. We zijn bezig geweest met de doodgeboorte van mijn oudste zoon via EMDR. Wat veel bij mij losmaakte, maar wat me ook veel inzichten gaf. Ook met het misplaatste gevoel zijn we bezig geweest door middel van healing, meditaties, SRT en vooral niet te vergeten het boek wat ze me aanraadde. Ook hebben we veel gepraat, ik veel gehuild maar ook ontzettend veel gelachen. Haar eerlijkheid en haar echtheid hebben mij enorm geraakt.
Ik ben weer volledig aan het werk. Maar het belangrijkste is dat ik weer ontzettend veel zin in mijn leven heb. Juul heeft me geholpen mezelf te leren kennen en te begrijpen en daardoor zijn alle puzzelstukjes voor mij op z’n plaats gevallen. Lieve Juul, ontzettend bedankt voor al je wijze en lieve woorden, je hulp en ondersteuning! - Pauline
(9 oktober2015)

09 Aug 2015

Ik heb een eigen praktijk wat ik ontzettend leuk vind, maar ik ging iedere keer weer door fases van onzekerheid en angst voor tekort heen. Vertrouwen is iedere keer voor mij weer het sleutelwoord terwijl ik al wel vertrouwen en mooi in de stroom zijn heb ervaren. Begin juli ben ik voor een consult SRT bij Juul geweest om blokkades op dat vlak te onderzoeken en op te heffen zodat ik makkelijker in mijn kracht en vertrouwen kan blijven staan. Al gauw daarna begon het in mijn praktijk meer te stromen. Het minimum aantal behandelingen dat ik gesteld had per week heb ik laatste weken weer bereikt. Verder wilde ik graag een dag in loondienst werken voor mijn basisinkomen. Hoewel me eerst te kennen was gegeven dat het op invalbasis zo af en toe zou kunnen, hoorde ik de week vlak na het consult met jou dat er nieuwe ontwikkelingen zijn en dat ik er nu wekelijks kan werken! Dus ja, zeker beweging op het vlak van overvloed! Dank je Juul voor je hulp! - Anoniem (10 augustus2015)

03 May 2015

Na ruim twaalf jaar fysiotherapie, Cesartherapie, Chiropracter, Triggerpoint-therapie en Dry-Needle-therapie kwam ik in 2014 in jouw praktijk terecht. Jouw aanpak werkte beter voor me dan alle voorgenoemde therapieën. Door jouw meditatie-oefeningen en healings kan ik mijn rug/schouderpijn nu zelf aanpakken. Waar eerdere therapeuten me slechts wezen op het belang van ontspanning, ben jij de enige die me heeft kunnen leren hoe je dat dan doet en wat wel en niet bij me past. Daarnaast werkte je ook aan de onderliggende oorzaak van het niet kunnen ontspannen, op een hele fijne concrete manier waar ik me -als nuchtere Friezin- heel goed bij voel. Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen! Dank voor je geweldige ondersteuning! - Gea (4 mei 2015)

12 Apr 2015

Je heb me doen ervaren en inzien hoe bepaalde dingen in elkaar zitten, met name de steeds herhalende thema’s in mijn leven! Ik heb gehuild en gelachen tijdens mijn bezoeken aan jou en heb het als bijzonder bevrijdend ervaren (voel me 100 kg lichter). En ….. het lijkt erop dat bepaalde fysieke klachten die ik al 20 jaar had, nu aan het verdwijnen zijn!!! Na alle bezoeken aan internisten, bioresonantie, helderziende, accupunctuur, enz enz zou dat ECHT een wonder zijn. Vol vertrouwen ga ik verder op mijn pad en ik wil je hartelijk bedanken voor alle wijsheid en liefdevolle steun. - Carolien (13 april 2015)

10 Feb 2015

De bezoeken aan Juul hebben mij veel gebracht. Mijn energie was helemaal op en wilde graag aan verschillende persoonlijke dingen werken. Bij Juul kreeg ik prettige feed-back, healing, hypnose en emdr. In korte tijd zijn mijn doelen behaald. Ik voel me nu goed en heb energie voor mijn werk en om te sporten, zwemmen en schaatsen. - Groetjes van Hetty (11 februari 2015)

14 Dec 2014

In korte tijd heb ik al veel bereikt en ik voel me anders. Vooral het werken met wat er nu is, was voor mij heel waardevol. Ik wilde mezelf accepteren en niet meer blokkeren in contact met anderen. Ik voelde me niet goed genoeg en onzeker in het maken van verbinding. Hierin had ik ook alleen maar slechte voorbeelden gehad.
Bij Juul voel je je geen nummer. Ik hoefde niet veel uit te leggen, want ze begreep het toch wel. Ze is betrokken, begripvol, concreet, pakt door en confronteert. Er is zoveel veranderd, dat had ik nooit verwacht! Ik had al 2,5 jaar therapie gehad in het reguliere circuit. Ik ben minder moe, heb stappen gezet in m’n werk en kijk anders, ontspannener tegen dingen aan. - Ilse
(15 december 2014)

09 Oct 2014

Ik kwam bij Juul omdat ik me vrijer wilde voelen. Ik had angst om los te laten. Overal en continue scande ik situaties en als ik bang was dat ik die niet kon controleren werd ik heel nerveus en angstig. Het gaat nu zo ontzettend goed met me na 3 consulten healing, emdr en meditatie dat ik eigenlijk niet meer goed weet wat we nog moeten doen! Ik heb een intens ontspannende vakantie gehad. Ik heb energie over, voel me uitgeruster en heb geen irrationele angst meer. De gedachten zijn er nog steeds, maar die verdwijnen zo snel dat ik me sommige dingen al bijna niet meer herinner. Kortom: fantastisch! Ik wil je heel erg bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan. - Mabel (10 oktober 2014)

31 Jul 2014

Hoi Juul, Ik ben bij je geweest voor een sessie emdr-therapie en wil je even laten weten dat ik inmiddels heb gevlogen zonder angst!!! Bedankt voor je hulp. - Groetjes Sjors (1 augustus 2014)

23 Jun 2014

Juul, bedankt voor het aanboren van bronnen die ik wel altijd heb ervaren, maar niet goed kon duiden. Dat laatste heb jij met en voor me gedaan op een vanzelfsprekende, maar nooit dwingende manier in een taal die naadloos aansloot bij mijn belevingswereld. Ik heb daarmee mijn blikveld verruimd. Het overweldigende daarvan beangstigt me soms nog, maar geeft me vooral het verwachtingsvolle gevoel van een kind op de vooravond van een schoolreis of verjaardag. Ik wilde bij jou graag wat blijer worden met mezelf en dan met name mijn sensitiviteit. Nou, dat is gelukt. Nogmaals dank! - Torsten (24 juni2014)

13 May 2014

k heb veel aan de sessies met Juul gehad. Ik had met regelmaat sombere perioden zonder een concrete aanleiding. Ik had enorme faalangst en geen geloof in m’n eigen kunnen. Ook was ik veel aan het pleasen, ook in m’n eigen relatie. We hebben verschillende dingen gedaan. Ik vond het fijn. Ik voel me nu stabiel en lekker en ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe ik me eerder voelde. Dank Juul voor je hulp en je nuchtere lichtheid. - Fanny (5  mei 2014)

07 Apr 2014

Juul, je heb me geleerd om met mijn spiritualiteit dicht bij de grond te blijven. Ik voel me nu in mijn totaliteit aanwezig. Het was belangrijk om te gaan staan. Ik kreeg veel dingen aangereikt die op zielsniveau doorwerkten. Je hebt me laten inzien wat ik heb gecreëerd en in mijn werk eigen te zijn. Ik voel veel ruimte. Bovendien doe ik dingen nu gewoon en heb vertrouwen dat het goed is (in plaats van: “kan ik het wel?”).
Ik vind je kundig en op een zuivere manier werken. Oprecht. Je woorden resoneerden. Niets verhevens, wel bijzonder. Heel erg bedankt! - Inge
(4 april 14)

14 Mar 2014

Met mij gaat het, na de laatste healing in november vorig jaar, heel goed. De afgelopen 3 maanden zijn erg druk geweest, leuke en minder leuke dingen hebben ons bezig gehouden. Ondanks al die zaken die mijn aandacht nodig hadden en nog steeds hebben, heb ik geen migraine meer gehad. Ook de spanning uit mijn schouders is weg. Ik probeer vaker tijd voor mezelf vrij te maken. Ik voel me sterker en bewuster van dingen die om me heen gebeuren. Kortom, je hebt me enorm geholpen de rust in mezelf weer te vinden en meer ontspannen met alles om te gaan. . Hiervoor nogmaals mijn dank. - Hartelijke groeten, Tia (3 maart 2014)

03 Feb 2014

Toen ik bij Juul kwam had ik erg last van veel onzekerheden en was ik de weg eventjes kwijt, mijn eigen “IK” verloren (of nog niet gevonden). Voor een jonge studente is dit normaal zou je denken, maar ik twijfelde zo erg over alles en voelde zoveel onzekerheid, dat ik mijn leven daarop ging indelen. Ik liet dingen aan me voorbijgaan. Daarnaast had ik onbewust nog veel verdriet bij me. Juul hielp mij overwerkte emoties met EMDR te verwerken en met gesprekken en healing voel ik me nu krachtiger in het leven staan. Ik moest eerst even de kat uit de boom kijken, maar direct na de eerste keer merkte ik verschil. Het feit dat Juul zulke heldere vermogens heeft dat ze direct de pijnpunten ziet kan je niet om heen. Tegelijk voelde ik me begrepen en op mijn gemak. Juul, bedankt voor je hulp, liefde en fijne woorden die mij weer op weg hebben geholpen. - Hanneke (2 februari 2014)

07 Jan 2014

In de eerste plaats ben ik naar Juul gegaan omdat ik er tegenaan liep dat ik bij mijn studie op de examens zakte doordat mijn examenstress/vrees steeds groter werd. Dit uitte zich in een totale blokkade tijdens het examen (kon de stof niet meer naar boven halen terwijl dit thuis geen probleem opleverde) als ook in lichamelijke klachten. Mijn collega/vriendin attendeerde me op Juul en na een hele tijd erover te hebben nagedacht toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt om te kijken of ze me hiermee zou kunnen helpen. In de tweede plaats om weer meer in mijn gevoel terug te komen. Ik was heel erg bezig in mijn hoofd, ik bleef maar gesprekken met mezelf voeren. Na een aantal sessie met Juul waarin we healing, Spiritual response therapy en voor mij het belangrijkste via EMDR aan mijn examenstrees/vrees te hebben gewerkt, bleek tijdens een examen dat ik het grootste gedeelte van mijn examenstress/vrees kwijt ben. Tuurlijk ben ik nog wel enigszins gespannen maar niet meer zo extreem als ik was en ga in verhouding redelijk rustig het examen in. Inmiddels ook een 2e examen achter de rug waar nogmaals bleek dat ik redelijk rustig kon blijven met betrekking tot de zenuwen. Ook op gevoelsniveau merk ik dat weer veel beter in mijn vel zit en veel positiever in het leven sta. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Juul heel erg bedankt. - Monique (1 augustus 2014)

14 Oct 2013

Ik kwam heel zwaar naar je toe en voelde me erg somber. Sinds ik bij je kwam heb ik meer naar mezelf geluisterd en kom ik meer voor mezelf op, Er is veel van me af gevallen door de verschillende behandelingen, met name dingen van vroeger. Het voelde altijd zeer prettig en vertrouwd om bij je te komen Juul en ik ben heel blij dat ik die keuze heb gemaakt! - Daniëlle (10 oktober 2013)

19 Aug 2013

Het maakte me vaak niet zoveel uit wat ik nodig had, als een ander maar blij was. Ik was er wel achter dat ik een ander een plezier wilde doen en dat ik heel veel deed voor de lieve vrede. Ik maakte een afspraak bij Juul om er achter te komen wat ik zelf wil. Om beter bij m´n gevoel te komen en te leren hoe ik beter mijn grenzen kon aangeven, voor mezelf opkomen.
Ik kwam erachter dat ik maar doorga om niet te hoeven voelen. Bang om de controle te verliezen. Ik was onbewust bang dat er allemaal hokjes open zouden gaan met emoties. Ik voelde me schuldig over hoe m´n vader was overleden maar er kwam ook nog veel verdriet boven tijdens de therapie, terwijl ik dacht dat dat wel klaar was.
De eerste keer deden we healing en dat deed al veel met me. Meer rust en overgave.
Verder hebben we gewerkt met emdr. Het is nu echt klaar met m´n schuldgevoel. Ik ben nog soms bezig met het verdriet, maar meer in de trant van ´het is ok, dat was er´. Het kost minder energie. En ik laat de dingen meer los.
De meditatie die we hebben gedaan en Juul voor me heeft opgenomen was helemaal geweldig. Ik kan me steeds meer ontspannen. Heel erg bedankt Juul! - Mariska
(8 augustus2013)

11 Apr 2013

Ik zocht hulp omdat ik me m´n hele leven alleen heb gevoeld. Ik was bang voor de leegte. Ik plande veel dingen maar het was nooit genoeg. Ik was obsessief, ongeduldig, pessimistisch en kon niet echt genieten.
Eigenlijk is het een wonder wat de sessies teweeg hebben gebracht. Ik kan weer genieten en heb het gevoel dat ik leef! We hebben healing, regressie, emdr en andere dingen gedaan en gepraat. Het is nu ok om alleen te zijn. Ik ben veel zachter naar mijn dochter toe en ook niet meer zo behoeftig. Mijn emoties zijn veel rustiger en mijn creativiteit komt weer helemaal terug. Ik voel basisvreugde. Ik vind Juul bijzonder prettig. Haar nuchterheid en humor waren heel prettig in zware stukken. Dit maakt het niet zwaarder dan het is. Ik heb het vertrouwen dat ik, ook emotioneel, weer op eigen benen kan staan. - Pauline
(4 april 2013)

03 Feb 2013

Een wereld van verschil!!
In augustus van dit jaar trof ik de liefde van mijn leven. Ik dacht vol kracht in het leven te staan na een hectische periode. Het gevonden geluk trof me zo diep in mijn hart dat ik niet meer verder kon en in een burn-out belandde. Maar dit geluk wilde ik behouden. Hier wilde ik van genieten. Maar……. Altijd maar weer maar……… niet weer in dezelfde vicieuze cirkels belanden als voorheen. Oude issues werden getriggerd. Waarom voelde ik niet diep in mijn hart wat ik van hem te horen kreeg. Hoe mooi en hoe lief ik ben. Waar was mijn eigen waarde? Het gebrek hieraan heeft al zoveel kapot gemaakt.
Hoe kon ik ten volle genieten van dit geluk als het verleden mij bleef achtervolgen. Als ik bleef hangen in angsten voor herhalingen. Mijn partner was al met jou bekend en vertelde er veel over. We spraken over het leggen van ladingen op elkaars woorden. Ik vond het in eerste instantie moeilijk te begrijpen maar al gaande merkte ik de verschillen. Voor eens en altijd wilde ik afrekenen met de pijn, het verdriet uit het verleden om een nieuwe toekomst tegemoet te kunnen gaan.
Ik kreeg pittige stukken onder ogen. Iedereen om me heen wilde ik tevreden houden maar…….. wat bleef erover voor mezelf. Opoffering, wegcijferen het gaf me zeurende pijn in mijn zij. Jij liet me zien waar de pijn voor stond en ik kon het omarmen en vervolgens loslaten. De pijn verdween als sneeuw voor de zon.
De SRT hielp me met een grote in mijn ogen onmogelijk te nemen beslissing. Mijn verstand had zo’n luide stem dat mijn gevoel er niet meer bovenuit kon komen. Mijn gevoel kroop stil in een hoekje tot dat jij ze in balans bracht. Tegenwoordig zijn ze in balans, mijn verstand en mijn gevoel ze luisteren geduldig naar elkaar en geen van twee overschreeuwt de ander.
Wat een wereld van verschil de EMDR. Er kwam zoveel aan het licht, meer dan ik ooit het licht had gegund. Alles viel op zijn plek.
Ik gaf zoveel weg van mezelf dat er niets meer overbleef in mijn eigen lijf. De keer dat jij mijn energie terug liet keren in mijn eigen buik om vervolgens te kunnen blijven stralen zal ik nooit vergeten. Daar was mijn eigenwaarde, daar was mijn eigen plek die ik niet hoefde af te staan maar in mocht nemen. Hier vond ik mijn eigen recht op geluk.
De tranen prikken in mijn ogen omdat alleen ik weet wat voor wereld van verschil ik voel in hoe ik nu in het leven sta en een tijdje terug. De destructieve weg is verlaten. Lieve Juul ik wil je ontzettend bedanken voor je liefdevolle opvang en begeleiding. Op dit moment heb ik er alle vertrouwen in om de touwtjes in eigen handen te nemen en te kunnen genieten van dat wat komt. Zo niet dan twijfel ik geen moment maar zoek ik jou weer op. - Liefs Kirsti
(4 februari 2013)

06 Jan 2013

Ik kwam bij Juul omdat ik van het nagelbijten afwilde. Dit deed ik al van kinds af aan. Eigenlijk hebben we het hier alleen in het begin even over gehad want de focus lag met name op het feit dat ik me veiliger wilde voelen en niet meer bang zijn voor entiteiten. Ik was bang in het donker, bang mezelf te verliezen. Ik heb 4 consulten bij Juul gedaan. Op dit moment voel ik me veel stabieler en ik kom erg in mijn eigen kracht. Ik ben niet meer bang in het donker en ook het nagelbijten doe ik niet meer, hoewel we daar tijdens de sessies niet echt meer mee bezig zijn geweest. Een fijn bijkomend verschijnsel is dat ik na het eerste consult geen last meer heb van mijn heup en bovenbeen dankzij de healing. Ik had hier al 5 jaar last van had (en fysiotherapie en massage mochten niet baten). Ik vond de begeleiding van Juul heel fijn. Juul is heel zuiver en weet heel goed dingen te raken, zonder dat ik veel heb gezegd. Ook legt ze geen woorden in de mond. - Regina (1 januari 2013)

02 Jan 2013

In april 2012 werd ik geconfronteerd met een ziektebeeld waar ik in de reguliere wetenschap niet verder kwam. Ik zie mij nog bij de dokter zitten, na een bloedonderzoek en ECG, naar aanleiding van een bloeddruk van 90/60, 41 graden koorts en hartkloppingen. “En nu?” “We kunnen nog een bloedonderzoek doen op allerlei mogelijke oorzaken”, zei die allervriendelijkste man. Uiteindelijk leverden ook die onderzoeken niets op en voor mij hield de wetenschap op. Ik voelde aan, dat het tijd was voor andere manieren van hulp. Intuïtief en in nog geen 5 klikken belande ik op jouw website en wist dat jij me wel kon helpen. Vastbesloten om een beter mens te worden voor mijzelf en mijn omgeving belde ik jou.
Zoals velen ging ik ook vaak voorbij aan mijn eigen intuïtie, leverde ik in van mijzelf. Inleveren om te voldoen aan die hectische maatschappij waarin iedereeen aan andermans maatstaven, waarden en normen moest voldoen, al dan niet vanuit mijn jeugd. Door SRT kwamen mooie dingen naar boven, die mij duidelijk maakten wat mijn ziel voor doel had in dit leven. Vervelende ervaringen die een lading bevatten welke elke keer weer wakker gemaakt werden door terugkerende situaties, soms op verschillende manieren. Door de sessies bij jou leerde ik mijn eigenwaarde, mijn liefde en innerlijke schoonheid weer terug te vinden. Door die ladingen er met jou af te halen, door middel van EMDR, bleven alleen herinneringen over. Bij elke sessie voelde ik, steeds meer de rust en vrede in mijzelf groeien.
Vol liefde voor mijzelf, leerde ik weer zonder twijfel of angsten liefde te delen en mocht ik mijn grote liefde ontmoeten. Dit op het moment dat ik rust en vrede vond in mijzelf. Klaar voor het heden en zonder angsten en twijfels kan ik de wereld weer aan mede dankzij jouw liefdevolle hulp. Lieve Juul, bedankt dat je bestaat. - Guus
(1 maart 2013)

14 Oct 2012

Ik liep er tegenaan dat ik altijd een muur opzette en me graag meer wilde openstellen, mensen meer toelaten. Ik voelde me grotendeels toeschouwer. Ik zat een beetje op slot en was niet happy. Na de eerste keer voelde ik al een effect. Ik was vrolijker en dat was heel lang geleden. We hebben healing gedaan, oefeningen, srt en hypnotherapie. In de oefeningen die we deden voelde mijn hart als een blok en voelde ik veel verdriet. Door hier naar toe te gaan met Juul’s hulp werd het minder. Ik heb ook inzicht gekregen waarom ik de woede en de angst voelde. Mijn paniek is veel minder en ik uit me meer. Ik sta veel steviger in m’n schoenen en kan meer genieten. Ik heb het ook minder nodig om me te beschermen. In mijn relatie ben ik duidelijker en er is meer vertrouwen. Juul, bedankt. Een enorme verrijking hoe ik nu in het leven sta. Ik vond je begeleiding heel prettig en het voelde altijd veilig. - Erika (10 oktober 2012)

24 Sep 2012

Ruim 15 jaar ben ik migraine patiënt en via via kwam ik bij Juul terecht. Voor mij was het nieuw om naar iemand als Juul te gaan. En het heeft me verrast. Door de sessies ben ik dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen, zit ik minder in mijn hoofd en ben ik me meer bewust van mijn lichaam en mijn omgeving. Wat ik aan Juul waardeer is dat ze vol aandacht naar je luistert en datgene er uit haalt wat belangrijk is (je eigen blinde vlek). De ontspanningsopnames helpen me nog steeds als ik hoofdpijn aan voel komen of het gevoel heb dat ik te druk ben in mijn hoofd. Heb ik nu nooit meer migraine? Ik heb er een periode vrij van geweest, maar ik heb nog steeds migraine. Het verschil is dat ik nu zelf wat kan doen aan de oorzaken, het voorkomen en er mee omgaan waardoor het aantal aanvallen een stuk minder zijn. - Groet Krista (9 september 2012)

30 Aug 2012

Ervaring healing praktijk Juul van der Veen (Weg met de migraine) Op een dag besloot ik dat ik helemaal klaar was met mijn migraine en dat er vast een andere manier van genezing is, dan medicijnen slikken met onder andere nare bijwerkingen. Voordat ik bij Juul kwam had ik dagelijks last van zware migraine aanvallen, waarbij ik erg belemmerd was in mijn functioneren en daardoor ook steeds minder sociale dingen kon ondernemen. Bij de zoekmachine Google vond ik de praktijk van Juul van der Veen. Bij het zien van haar foto, de informatie op haar site over migraine, kreeg ik meteen het gevoel dat dit iets voor mij kon zijn. Na de eerste sessie was ik van elke dag migraine al naar 2 keer in de week gegaan. Dit was voor mij al zo’n vooruitgang dat er nog meerdere vervolg-sessies kwamen. Uiteindelijk ben ik helemaal van de migraine af! Ik ben blij dat ik weer zelf de controle over mijn leven heb. Ik leerde Juul kennen als een warm en hartelijk mens. Ik wil haar heel erg bedanken voor de hulp en ik hoop dat ze nog vele andere mensen met migraine mag helpen. - Saskia (8 augustus 2012)

27 Jun 2012

Bij Juul in de praktijk komen, voelde voor mij als een soort geschenk uit de kosmos.Vanaf de eerste dag voelde ik me liefdevol opgevangen. Restjes oud zeer zuiveren, dat stond mij te doen, maar ik wist dat ik dit niet alleen kon. Dus…op naar Juul, die ik via het internet opgespoord had. Het was af en toe best heftig, en tegelijkertijd werd ik blij van die heftigheid omdat ik wist dat het moest gebeuren…dus huilen maar. Ik kon naar verloop van tijd huilen en lachen tegelijkertijd, wat een weldaad!Het was een zeer bijzondere ervaring. Ik ben enorm blij dat ik EMDR, SRT en vooral ook healings van haar mocht ontvangen. Wat een kadootjes….Ik bewandel mijn pad nu zo licht als een veertje…en wat een vertrouwen….wat wil een mens nog meer….. Juul bedankt! - Nynke (28 juni 2012)

13 May 2012

Ik klopte bij Juul aan omdat ik graag de spirituele kant in mijn leven meer vorm wilde geven en het kon gaan inzetten voor mijn gezin, de mensen om mij heen en mijzelf. Ik was nog te veel verbaasd en voelde mij onzeker in de gaven die ik had en die ik absoluut niet wist te gebruiken. De kracht van Juul zit in het menselijke waarmee ze heel snel tot de kern van een probleem kan komen. Juul is lekker normaal en daardoor ook heel toegankelijk en beschikt over vele therapievormen en enorm veel mensenkennis. Dat ik niet tot ontwikkeling op spiritueel gebied was gekomen had niet alleen met knelpunten in mijn verleden te maken maar ook door niet verwerkte gebeurtenissen. Ik heb enorm veel bij Juul geleerd door te praten, te huilen en ook veel met elkaar te lachen. De gesprekken met Juul voelde voor mij als even thuiskomen, veel van wat ik voelde kon ik `gewoon` bespreekbaar met haar maken en het feit dat ik er niet alleen in stond maakte mij sterker.  Ik heb geleerd inzicht te krijgen in de menselijke en spirituele processen waardoor ik mij een completer mens ben gaan voelen. Daarnaast begeleidt Juul samen met Achille Béguin, die ook Healer is, onze gehandicapte dochter. Ze geven haar energie die haar daadwerkelijk beter heeft doen lopen. De kracht die ze krijgt steunt niet alleen onze dochter in haar ontwikkeling maar geeft mij als moeder ook wat rust wetende dat ik vanuit een belangrijke zijlijn geholpen word.  - Margriet (5 mei 2012)

01 Jan 2012

Ik wil je via deze weg ontzettend bedanken voor je begeleiding. Nadat ik in een burn-out belande gecombineerd met ontzettend veel angst, trauma’s uit het verleden en lichamelijke klachten ben ik bij jou terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde ik mij bij jou thuis. Ik kon letterlijk mijn hart luchten doordat jij liefdevol maar ook met een gepaste afstand met mij aan het werk bent gegaan. Natuurlijk moet je het zelf doen maar op de moeilijke momenten gaf je mij warme steun. Een belangrijke kracht van jou is humor. Hoe moeilijk ik het soms ook had er was altijd wel plek voor een lach. Ik heb met jou veel dingen uit het verleden verwerkt, onder andere via EMDR en gesprekken. Ook heb ik SRT met je gedaan, ook dat bracht een heel mooi resultaat. Dan nog de praktische thuis oefeningen, ook hier heb ik heel veel aan gehad. Wat ik zo knap vind is dat je de oefeningen aanpaste aan wat ik op dat moment nodig had. Een aantal oefeningen doe ik nog steeds regelmatig. Voordat ik bij je kwam was ik niet bekend met aurahealing, toch is dit een methode die ontzettend veel bij mij heeft gedaan. Ik kon amper meer ontspannen toen ik bij je kwam maar mede dankzij aurahealing gaat dit nu beter. Je combineert prachtige methodes met een juiste manier van inzetten, maar boven al vind ik je een bijzonder, en prettig persoon. Lieve Juul, wat je voor mij hebt betekend zal ik nooit vergeten, ontzettend bedankt voor je steun.
Hartegroet, - Eva
(2 januari 2012)

04 Oct 2011

Jarenlang was ik niet in staat om echt te genieten van wat me lief is, ik had geen innerlijke rust, ik zat continu in mijn hoofd. Omdat ik me hiervan van bewust was heb ik jaren geprobeerd hieraan zelf een wending te geven. Ik dacht en vond dat ik dit zelf wel kon. Niets was minder waar, boeken lezen over innerlijke rust, over ZIJN, het gaf me wel nieuwe inzichten, maar het bracht me niet veel dichter bij mijn doel. Mijn conclusie; ik kom er zelf niet uit en heb professionele hulp nodig. Via Google kwam ik bij Juul terecht, de ervaringen van anderen spraken mij zeer aan en toen heb ik direct contact gezocht en een afspraak gemaakt. Als ik nu vier maanden later terugkijk is het bijna ongelofelijk wat ik heb bereikt. Ik sta zo anders in het leven. Mijn naasten merken dat ook. Ik besef me dat ik er nog niet helemaal ben (wie is dat wel :-), maar ik kan weer volop genieten van mijn gezin en van andere dingen die me lief zijn. De voornaamste reden hiervoor is dat ik veel beter in staat om dingen los te laten, ook dingen waar ik al jaren mee zat. Juul heeft hiervoor bij mij o.a. healing, EMDR en SRT toegepast. Nou, het heeft gewerkt! Lieve Juul, wat ben jij een mooi en bijzonder mens. En wat een prachtige gave heb jij om mensen zo te helpen. Het heeft zo moeten zijn dat juist JIJ op mijn pad kwam. Ik ben je eeuwig dankbaar voor wat je nu al voor mij hebt betekend. Het proces in mij zet zich nog verder voort, wie weet tot wat voor moois dat allemaal nog leidt. Laat maar komen zou ik zeggen. Warme groet, - Paul (5 oktober 2011)

26 Jun 2011

Op fysiek en emotioneel gebied waren een aantal zaken aan de hand waar ik niet verder mee kwam. Op een doelgerichte en plezierige manier heeft Juul haar licht (!) hier op laten schijnen. De healingen en gesprekken hebben me erg geholpen.
Vooraf dacht ik dat de behandeling wel hard werken zou worden en dat het anders niet zou werken. Het tegendeel was waar. Dankjewel Juul! Prachtig wat jij kunt bieden. - Ruud
(27 juni 2011)

10 Mar 2011

De snelle efficiente methodes en je manier van doen, zorgen ervoor dat er al veel dingen voor mij zijn opgelost en voel ik me rustiger en in harmonie met wat er is. Bedankt voor het doorgeven en dat je altijd klaarstaat.
Bedankt, - Hawa
(11 maart 2011)

07 Mar 2011

Juul kwam op mijn digitale pad toen ik, in een uiterst gecompliceerde relatie, volledig mezelf was kwijtgeraakt. Het klikte meteen en het kostte me geen enkele moeite om samen met haar op herontdekkingreis te gaan. Sterker nog, het was een fantastische ervaring. Met name de Spiritual Response Therapy was een openbaring en het resultaat verbluffend. Inzicht krijgen in de kern van een probleem op zielsniveau en deze kennis vervolgens toepassen in je huidige leven. En met Juul gaat dat allemaal zo makkelijk; ze danst als het ware van het ene niveau naar het andere, serieus, maar met de nodige humor. Verder heb ik het genoegen gehad om een paar chakra healingen te ondergaan die aanvoelen als een heerlijk warm bad en me helpen om, in alle betrokkenheid, bij mezelf te blijven en mezelf te respecteren en lief te hebben. Juul heeft, samen met mij en met zijn toestemming, ook een SRT “op afstand” uitgevoerd op een persoon die mij zeer dierbaar is. Als het voor hem maar een fractie van het resultaat oplevert van wat het met mij gedaan heeft, dan zal hij al veel gelukkiger in het leven staan. Juul, bedankt voor alles! Lieve groet, - Maria (8 maart 2011)

26 Feb 2011

Ik heb fijne gesprekken met je gehad. Je bent zuiver, oprecht en empathisch. Prachtige kwaliteiten om de mens bij te staan. Ik voelde mij veilig en vertrouwd bij je. Je healingsessies en de SRT hebben mij meer bij mijzelf gebracht, waardoor ik de “oude energie” kan verlaten. Ik voel veel rust en overgave aan het NU. Dank je voor je bijdrage aan mijn levensproces. Ik wens je heel veel licht, vreugde en kracht voor datgene wat je doet en wat je nog gaat doen. Warme groet, - Mentha (27 februari 2011)

12 Dec 2010

Toen ik bij Juul kwam was ik al zo’n 2 jaar bezig met reguliere therapie waarin ik zelf geen vooruitgang zag, dus ik besloot de hulp verder te gaan zoeken. Ik had veel fysieke klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, hyperventilatie en vermoeidheid. Wat allemaal met stress te maken had, maar waarom ik stress had en ik me soms zo somber kon voelen, had ik zelf geen idee van. Dat was het grootste probleem. In de 5 sessies bij Juul in de afgelopen 3 maanden is veel meer gebeurd dan in de afgelopen 2 jaar. Ze heeft mijn ogen geopend en ik had nooit verwacht zo’n snelle vooruitgang te zien. Voor mij is er heel veel duidelijk geworden en mijn leven is veranderd. Ik verheug me altijd op de volgende afspraak en elke keer dat ik bij haar kom ga ik weer een stap vooruit. Ik voel me altijd op mijn gemak bij Juul en er is eindelijk iemand die me echt begrijpt. Het is ongelofelijk wat ze doet. Heel erg bedankt Juul! Liefs  - Sandy(13 december 2010)